Stadstheater Arnhem

Arnhem

0 reviews
 • Openingstijden foyer
  Een uur voorafgaand aan de voorstelling of evenementen kunnen de bezoekers in de foyer terecht. Na afloop zijn we nog geruime tijd open.

  Inbegrepen bij de kaartprijs:
  Bij uw kaartje is één (pauze-)drankje à € 2,50 inbegrepen, tenzij anders wordt vermeld. Bezoekt u een voorstelling in Musis of de Grote Zaal van het Stadstheater, dan is ook de bewaakte garderobe à € 0,75 bij uw kaartje inbegrepen.
 • Route en parkeren
  Parkeren is mogelijk in de parkeergarage Musis.
  Op een afstand van circa 200 meter rechts van de parkeergarage vindt u Stadstheater Arnhem (gelegen aan dezelfde straatzijde als de parkeergarage).
 • Openbaar Vervoer
  Stadstheater Arnhem is vanaf het Centraal Station Arnhem te bereiken met de volgende stadsbussen:

  Lijn 1 (richting Duifje)
  Lijn 5 (richting Presikhaaf)
  Lijn 6 (richting Elsweide/HAN)
  Lijn 7 (richting Geitenkamp; alleen Musis Sacrum)

  Voor het Stadstheater stapt u uit bij de halte Stadstheater Arnhem.
 • Restaurants
  Een avond Stadstheater Arnhem is pas echt compleet na een overheerlijk diner voorafgaand aan een concert. Of u nu zwicht voor de wekelijks wisselende Mahlerschotel of u laat inpakken door 3-gangen van de kaart, het is vers, smakelijk én bij voorkeur uit eigen streek. Koffie voor de voorstelling? Een wijntje na afloop? Grand Café Mahler is hiervoor bij uitstek geschikt. Grand Café Mahler is gelegen aan de Velperbuitensingel 25.Tel: 026-372 0740. Reserveer via www.stadstheater-arnhem.nl
 • Toegankelijkheid mindervaliden
  Theater is toegankelijk voor mindervaliden. De locaties van Musis en Stadstheater Arnhem beschikken over aangepaste faciliteiten voor bezoekers die zijn aangewezen op een rolstoel. Vanwege het gelimiteerde aantal rolstoelplaatsen in de zalen is tijdig reserveren noodzakelijk.

  Let op! Rolstoelplaatsen zijn niet te reserveren bij Applaus. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met het theater.

Contactgegevens

Adres:
Stadstheater Arnhem
Velperbinnensingel 10
Arnhem
Telefoon:
Website:

0 Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit theater