Theater Castellum

Alphen aan den Rijn

4 reviews
 • Openingstijden foyer

  Inbegrepen bij ticketprijs: 1 (pauze)consumptie en garderobe (tenzij anders aangegeven)

 • Route en parkeren

  Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein. Als u deze uitgang kiest staat u voor Castellum. Bij de garderobebalie van Castellum kunt u op vertoon van uw toegangskaarten uw parkeerkaart inwisselen voor een uitrijkaart. De uitrijkaart kost € 4,00 mits u ná 18.00 uur de parkeergarage bent ingereden. Ook na sluitingstijd kunt u de parkeergarage verlaten. De openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 24.00 uur, zondag van 12.00 tot 24.00 uur.

 • Openbaar Vervoer

  Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 minuten lopen naar Castellum. Verlaat het station aan de centrumzijde en ga op de Prins Bernhardlaan linksaf. Bij de rotonde, het Raoul Wallenbergplein, gaat u rechtsaf de Castellumstraat in. Aan het eind hiervan gaat u linksaf tussen de winkel/woongebouwen door. Na enkele meters staat u voor Castellum.

 • Restaurants

  Voorafgaand, in pauzes en na afloop van onze theatervoorstellingen staan onze gastvrije horecamedewerkers voor u klaar. Voorafgaand aan de meeste theatervoorstellingen kunt u genieten van een verrassend shared dining-theatermenu in ons sfeervolle restaurant aan de Rijnkant en na afloop kunt u nog heerlijk naborrelen met een Nablijvertje. U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172 42 92 80 (tijdens kantooruren), e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

 • Toegankelijkheid mindervaliden

  Castellum is rolstoeltoegankelijk. De VSBzaal beschikt over speciale rolstoelplaatsen. Helaas is het niet altijd mogelijk dat de begeleider direct naast de rolstoelgebruiker zit, dit is afhankelijk van het aantal rolstoelgebruikers bij de betreffende voorstelling. In de overige zalen is het mogelijk stoelen te verwijderen om ruimte te maken voor rolstoelgebruikers. Rolstoelplaatsen zijn niet via Applaus te boeken. Wij verzoeken u telefonisch bij het theater te reserveren.

Contactgegevens

Adres:
Theater Castellum
Rijnplein 1-3
Alphen aan den Rijn
Telefoon:
Website:

4 Reviews

 • Albert Kleverlaan
  Voorstelling:
  Karin Bloemen
  Gezien op:
  vr 23 feb 2018
  Rating:

  Prima en goed geregeld erg mooie zaal en goede bediening

 • Sonja Kapteijn
  Voorstelling:
  The Simon & Garfunkel Story
  Gezien op:
  zo 2 apr 2017
  Rating:

  Theater is er op vooruit gegaan qua gastvrouw performance, de bar kan nog effici‰nter bemand worden

 • Carola
  Voorstelling:
  Enge Buren
  Gezien op:
  vr 20 jan 2017
  Rating:

  Altijd goed verzorgd. Drankje erbij, gratis garderobe, echt een avond uit.